Companii aeriene si institutii publice

POLITIA DE FRONTIERA

Misiunea noastra»
Politia de Frontiera Romana face parte din Ministerul Administratiei si Internelor si este institutia specializata a statului care exercita atributiile ce ii revin cu privire la supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea si combaterea migratiei ilegale si a faptelor specifice criminalitatii transfrontaliere savarsite in zona de competenta, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, pasapoartelor si strainilor, asigurarea intereselor statului roman pe Dunarea interioara, inclusiv bratul Macin si canalul Sulina situate in afara zonei de frontiera, in zona contigua si in zona economica exclusiva, respectarea ordinii si linistii publice in zona de competenta, in conditiile legii (articolul 1 din Ordonanta de Urgenta nr. 104 din 27 iunie 2001 privind organizarea si functionarea Politiei de Frontiera Romane).
telefon: (004) 0234/572.579
website:www.politiadefrontiera.ro

pict--rightward-blue-arrows-vector-clipart-libraryVAMA

telefon: (004) 0234/519.951
website:www.customs.ro

pict--rightward-blue-arrows-vector-clipart-libraryPOLITIA TRANSPORTURI

Misiunea noastra»
Directia de Politie Transporturi este o unitate centrala in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane fara personalitate juridica care isi exercita atributiile sub directa coordonare a unui adjunct al Inspectorului General al Politiei Romane.
Directia coordoneaza, indruma, evalueaza si monitorizeaza activitatea structurilor de politie transporturi feroviare, navale si aeriene din teritoriu, asigurand aplicarea unitara a actelor normative in vigoare, a ordinelor si instructiunilor ministrului administratiei si internelor, precum si a dispozitiilor Inspectorului General al Politiei Romane referitoare la domeniul de competenta.Politia Transporturi are competenta materiala si teritoriala in relatie directa cu structurile componente ale Ministerului Transporturilor atat la nivel central cat si regional.
website:www.politiaromana.ro

pict--rightward-blue-arrows-vector-clipart-librarySERVICIUL ROMAN DE INFORMATII – Brigada Antitero

Misiunea noastra»
SRI este autoritate nationala in prevenirea si combaterea terorismului, precum si in domeniul insotitorilor inarmati la bordul aeronavelor. Este o responsabilitate complexa, care necesita actiuni si masuri concertate: culegere de informatii, analiza multisursa, monitorizare, interventie anti/contraterorista, precum si cooperare interna – cu institutii si autoritati publice care fac parte din Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului (SNPCT) – si internationala.De ce un efort atat de complex? Pentru ca terorismul afecteaza grav viata si siguranta cetatenilor, echilibrul mediului, securitatea infrastructurilor critice si buna functionare a institutiilor statului.
website:www.sri.ro

airplane logo agyAgenţia de bilete a companiei aeriene BLUEAIR

telefon: (004) 0903 760 130 / 0374 281 841
website:  http://www.blueairweb.com/prima-pagina/

airplane logo agyAEROKRAFT – Airport Handling Services

e-mail: ops.bcm@aerokraft.ro
website: http://www.aerokraft.ro/