Acces si parcare

Localizare şi direcţii

Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău are o poziție geografică favorabilă, fiind situat în zona centrală a Moldovei, la distanțe aproximativ egale față de principalele centre urbane din vecinătate – Galați, Brașov, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Vaslui, Focșani și având acces rapid la importante căi de comunicații terestre: calea ferată București – Suceava și drumul european E85, acesta din urmă aflat la mai puțin de 400m de aerogară.

Parcarea aeroportului

Stimați pasageri,

Vă informăm că Aeroportul Internațional George Enescu Bacău se află în proces de modernizare iar activitatea de extindere a șantierului afectează temporar zone din parcarea publică a aeroportului .

Din aceste motive a fost amenajată o parcare pentru pasageri, la o distanță de 100 m de aeroport (drumul de venire spre aeroport, la stânga după calea ferata). Vă rugăm să urmăriți indicatoarele amplasate în acest sens și să urmați indicațiile agenților de pază.

De asemenea,  vă  atenționăm că parcarea autoturismelor pe drumul de acces către aeroport este strict interzisă și reprezintă  o încălcare a legislației rutiere în vigoare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Conducerea Aeroportului Internațional George Enescu Bacău

 

 

schita-parcare-site