Acces si parcare

Localizare şi direcţii

Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău are o poziție geografică favorabilă, fiind situat în zona centrală a Moldovei, la distanțe aproximativ egale față de principalele centre urbane din vecinătate – Galați, Brașov, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Vaslui, Focșani și având acces rapid la importante căi de comunicații terestre: calea ferată București – Suceava și drumul european E85, acesta din urmă aflat la mai puțin de 400m de aerogară.

Parcarea aeroportului

Stimati pasageri,

Va informam ca Aeroportul International George Enescu Bacau se afla in proces de modernizare iar activitatea de extindere a santierului afecteaza temporar zone din parcarea publica a aeroportului .

Din aceste motive a fost amenajata o parcare pentru pasageri, la o distanta de 100 m de aeroport (drumul de venire spre aeroport, la stanga dupa calea ferata). Va rugam sa urmariti indicatoarele amplasate in acest sens si sa urmati indicatiile agentilor de paza.

De asemenea,  va  atentionam ca parcarea autoturismelor pe drumul de acces catre aeroport este strict interzisa  si reprezinta  o incalcare a legislatiei rutiere in vigoare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere.

Conducerea Aeroportului International George Enescu Bacau

 

 

schita-parcare-site